Acasă Info Local Încă o grupare de hoți și tâlhari destructurată de polițiștii ilfoveni

Încă o grupare de hoți și tâlhari destructurată de polițiștii ilfoveni

DISTRIBUIȚI

hotiPoliţiştii de investigaţii criminale Ilfov au identificat șase persoane, bănuite de comiterea mai multor furturi din locuinţe şi societăţi comerciale şi tâlhării, de pe raza judeţelor Ilfov, Giurgiu, Ialomiţa şi a municipiului Bucureşti. În urma percheziţiilor efectuate, la data de 10 mai a.c., la domiciliul a doi dintre bănuiţi, în vârstă de 22, respectiv 17 ani, din judeţele Ilfov şi Giurgiu, aceştia au fost reţinuţi, ulterior, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă pentru complicitate la tâlhărie calificată. Pentru alţi patru bărbaţi, membri ai aceleiaşi grupări infracţionale, poliţiştii au pus în executare, la data de 18 mai. a.c., mandate de aducere, aceştia fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată, complicitate la tâlhărie calificată, lipsire de libertate, furt calificat şi distrugere.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada martie-mai a.c., persoanele în cauză, având feţele acoperite, ar fi pătruns prin efracţie în mai multe locuinţe de pe raza judeţelor Ilfov şi Giurgiu, de unde ar fi sustras bani şi bijuterii, folosind acte de violenţă asupra persoanelor aflate în imobilele vizate. Totodată, aceştia ar fi provocat distrugeri ale unor obiecte persoanale, aparţinând victimelor.

Totodată, în aceeaşi perioadă, aceştia ar fi pătruns şi în sediile mai multor societăţi comerciale, de pe raza judeţului Ialomiţa şi a municipiului Bucureşti, unde, prin aceleaşi metode, ar fi deposedat agenţii comerciali de sumele de bani deţinute.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here