Acasă Economie Încă o majorare de capital la SC Apă Canal Ilfov SA

Încă o majorare de capital la SC Apă Canal Ilfov SA

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Ilfov a aprobat, în ședința din 28 septembrie, majorarea capitalului social al companiei Apă Canal Ilfov SA, cu 39 milioane lei. Majorarea se face prin aport în numerar exclusiv din partea CJ Ilfov, prin emiterea unui număr de 39 milioane de noi acțiuni, cu o valoare nominală de un leu fiecare.

În urma acestei hotărâri, structura acționariatului va fi următoarea: CJ Ilfov – capital social 63.985.800 lei (97,560%), orașele Bragadiru și Pantelimon – câte 320.000 lei reprezentând 0,488%, iar comunele Brănești, Cernica, Ciorogârla, Cornetu, Dobroiești și Domnești – câte 160.000 lei, reprezentând 0,244%.

SC Apă Canal Ilfov SA este operatorul regional al localităților aflate în aria de delegare a Asociației de Dezvoltare Intercomunitare Apă – Ilfov. În perioada imediat următoare, compania va investi în execuția de branșamente și racorduri, în lucrări de tartare a apei brute, în lucrăril de extindere a rețelelor, în contorizare, în lucrări de foraje și înmagazinare a apei potabile și, nu în ultimul rând, va înființa un laborator de probe pentru apa potabilă și apa uzată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here