Acasă Info Local ÎNCĂ O PASARELĂ LA BRAGADIRU

ÎNCĂ O PASARELĂ LA BRAGADIRU

DISTRIBUIȚI


În curând va fi dată în folosință pasarela pietonală de la km 12+768, situată în dreptul Școlii Gimnaziale nr. 1 Bragadiru.

Pasarela pietonală reprezintă o solutie viabilă în comparație cu trecerea pentru pietoni clasică deoarece asigură locuitorilor orașului și în mod special elevilor și cadrelor didactice siguranța în timpul traversării DN6, declară primarul orașului Bragadiru, Vasile Cimpoeru.

Traficul deosebit de intens și rata ridicată a numărului de accidente soldate cu răniri sau decese au impus adoptarea acestei soluții tehnice. Va fi a treia pasarelă pietonală dată spre folosință locuitorilor orașului.

Pe sensul București – Bragadiru, imediat după podul Centurii, din 28 ianuarie anul trecut există o pasarelă pietonală care a fost construită cu banii din bugetul local prevăzut pe anul 2015. Acesta era unul dintre locurile unde era necesara o astfel de pasarelă pentru a permite traversarea în siguranță a pietonilor, a celor care locuiesc în Cartierul Mihai Eminescu, totul fără a perturba traficul auto. – foto: Facebook

 

 

1 COMENTARIU

 1. Buna ziua.
  As dori sa aflu cat ar costa achizitia si montajul unei pasarele in fata scolii gimnaziale din localitatea Crevedia Judetul Dambovita.
  Aceasta pasarela ar trebuii montata deasupra DN 1A .
  Este vre un impediment deoarece aici este comuna si nu oras.
  Mentionez ca cei de la CNADNR au spus ca nu avem voie sa montam semafor.
  Ce documentatie este necesara si unde trebuie depusa ,ce autorizatii implica.
  Multumesc anticipat pentru intelegere si astept raspuns.
  O zi buna.
  Cu respect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here