Acasă Economie ÎNCĂ O PASARELĂ PIETONALĂ ÎN BRAGADIRU

ÎNCĂ O PASARELĂ PIETONALĂ ÎN BRAGADIRU

DISTRIBUIȚI

În dreptul Școlii Gimnaziale nr. 1 din orașul Bragadiru a fost ridicată o pasarelă pietonală, la km 12+768. Pasarela reprezintă o solutie viabilă în comparație cu trecerea pentru pietoni clasică deoarece asigură locuitorilor orașului și în mod special elevilor și cadrelor didactice siguranța în timpul traversării DN6, declară primarul orașului Bragadiru, Vasile Cimpoeru.

Traficul deosebit de intens și rata ridicată a numărului de accidente soldate cu răniri sau decese au impus adoptarea acestei soluții tehnice. Este a treia pasarelă pietonală dată spre folosință locuitorilor orașului.

Pe sensul București – Bragadiru, imediat după podul Centurii, din 2016 există o pasarelă pietonală care a fost construită cu banii din bugetul local prevăzut pe anul 2015. Acesta era unul dintre locurile unde era necesară o astfel de pasarelă pentru a permite traversarea în siguranță a pietonilor, a celor care locuiesc în Cartierul Mihai Eminescu, totul fără a perturba traficul auto. – CRISTINA ANGHELUȚĂ, foto – VICTOR BOGDAN

 

1 COMENTARIU

  1. Este foarte bine ca. Sa construit. Pasarela aceasta de. La scoala nr. 1 dar foarte greu iau dat drumul din cauza liftului cred.. oricum bravo.. dar eu consider. Ca pe strada Celofibrei este mare nevoie.. de o pasarela asemanatoare .. ma intreb cat a costat pasarela. De la scoala nr. 1. Eu unul. As contribui cu ceva banuti daca ar trebui. Si cred ca. Mare parte din locuitorii cartierului verde. Ar cotiza cu ceva .. dar nu cred ca exista interes..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here