Acasă Anchete Încă un jaf spectaculos la Sintești-Vidra

Încă un jaf spectaculos la Sintești-Vidra

DISTRIBUIȚI

Doi indivizi care au furat 650.000 de lei din mașina unor afaceriști din satul Sintești, comuna Vidra, care se ocupă cu fier vechi, sunt căutați de polițiștii ilfoveni după ce au treușit să scape la capătul unei urmăriri care s-a sfârșit cu un accident în lanț, produs în comuna Jilava.

Potrivit unor surse dincadrul  Poliției, marți, doi membri ai unei familii din Sintești, care se ocupă de o societate comercială specializată în colectarea fierului vechi, au mers la bancă, de unde au ridicat suma de 650.000 de lei. Ajunși acasă, au intrat în curte, dar au lăsat banii în mașină. Doi bărbați, care cel mai probabil îi urmăriseră încă din fața băncii, au deschis portiera, au luat cu toți banii și au fugit cu un autoturism.

Victimele au realizat imediat ce s-a întîmplat și au pornit pe urmele hoților. În centrul comunei Jilava, au reușit să-i prindă din urmă și să intre cu mașina în autoturismul acestora, provocând un accident în lanț, în care au fost implicate alte patru autoturisme. Pentru că mașina lor nu mai pornea, hoții au luat banii și au dispărut, pe jos, printre case.

Polițiștii ilfoveni au deschis o amplă anchetă pentru identificarea și prinderea celor doi suspecți. Aceștia au fost surprinși de camerele de supraveghere din zonă, însă imaginile ar fi neclare.

În Vidra s-au mai întâmplat de-a lungul anilor astfel de jafuri, romii din zonă, care se ocupă cu colectarea și vânzarea fierului vechi umblând cu sume mari de bani la ei. Anul trecut, tot aici a avut loc un jaf în care hoții au furat peste 750.000 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here