Acasă Info Local Incendiu la Afumați/3 persoane duse la spital

Incendiu la Afumați/3 persoane duse la spital

DISTRIBUIȚI

Mai multe persoane au nevoie de îngrijiri medicale

Pompierii se lupta încă să stingă focul, după ce au localizat incendiul care a cuprins depozitul Doraly în care sunt mase plastice și vopsele. Cadrele medicale ajunse la fața locului au acordat îngrijiri mai multor persoane, trei  fiind fost transportate la spital: un barbat cu plagă prin tăiere la mâna stângă, după ce a încercat să spargă o fereastră (acesta a fost transportat la Spitalul Floreasca), o femeie însărcinată expusă la fum (a fost transportată la Spitalul Pantelimon) și un bărbat expus la fum (a fost transportat la Spitalul Pantelimon).

ISU București-Ilfov: Patru cazuri de atac de panică

În depozit se gasesc mase plastice, recipiente sub presiune, vopsele. Se actioneaza preponderent de la inaltime cu autoscarile, sunt flacari mari, iar radiatia termica afecteaza spatiile de depozitare invecinate.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 3.000 mp. Acționează 28 de autospeciale de stingere, patru autoscări, două autospeciale pentru descarcerare și trei ambulanțe SMURD.

Până în acest moment, au fost asistate medical patru persoane, care prezentau atac de panică. 
Recomandăm populației să se îndepărteze din zona incendiului și să închidă ferestrele pentru ca fumul să nu pătrundă în locuințe!Un incendiu a izbucnit la un depozit din Afumați, o suprafață de aproximativ 3000 mp fiind afectată, anunță ISU București-Ilfov.

Un incendiu a izbucnit la un depozit din Afumați, o suprafață de aproximativ 3000 mp fiind afectată, anunță ISU București-Ilfov.

Au fost mobilizați peste 100 de pompieri. Se acționează cu 28 de autospeciale de stingere, patru autoscări, două autospeciale pentru descarcerare și trei ambulanțe SMURD.
Până în acest moment, au fost asistate medical patru persoane, care prezentau atac de panică.
Pompierii recomandă populației să se îndepărteze din zona incendiului și să închidă ferestrele pentru ca fumul să nu pătrundă în locuințe!

Circulația pe E85 este afectată.

Cetățenii sunt sfătuiți să evite zona și să elibereze căile de circulație pentru a permite accesul mijloacelor de intervenție.

Pentru protecția populației aflată în apropierea zonei de manifestare, dispeceratul ISU București-Ilfov a transmis un mesaj de avertizare atât prin intermediul sistemului RO-ALERT, cât și pe panourile electronice stradale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Translate »