Acasă Info Local Incendiu la Centrul Cultural și Judecătoria Cornetu

Incendiu la Centrul Cultural și Judecătoria Cornetu

DISTRIBUIȚI
Pompierii ISU-BIF au intervenit în noaptea de duminică spre luni pentru stingerea unui incendiu izbicnit la mansarda clădirii în care funcționează Centrul Cultural și Judecătoria Cornetu.
Au fost mobilizate 14 autospeciale de stingere, 4 cisterne, 3 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD.
Incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 1500 mp. De asemenea, a fost afectat și plafonul etajului 2.
În jurul orei 5 incendiul a fost localizat, dar pompierii au continuat decopertarea suprafeței, pentru lichidarea incendiului. Nu au fost anunțate victime.
În jurul orei 7, dispozitivul a intervenție a fost redus la 9 autospeciale de stingere, 3 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime și 1 ambulanță SMURD.
Pagubele vor fi stabilite în urma anchetei care va avea loc după încheierea acțiunii și punerea zonei în siguranță.

2 COMENTARII

  1. […] Pompierii ISU-BIF au intervenit în noaptea de duminică spre luni pentru stingerea unui incendiu izbicnit la mansarda clădirii în care funcționează Centrul Cultural și Judecătoria Cornetu. Au fost mobilizate 14 autospeciale de stingere, 4 cisterne, 3 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD. Incendiul se manifesta […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here