Acasă Educatie Informația salvează și formează

Informația salvează și formează

DISTRIBUIȚI
foto:facebook

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov, cu sprijinul Consiliul Județean Ilfov, CJRAE – Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Ilfov și ISJI – Inspectoratul Școlar Județean Ilfov, a organizat evenimentul   ”Informația salvează și formează” la Casa de Cultură Măgurele, dar și la Otopeni.

Directori ai liceelor din Ilfov, consilieri școlari, membri ai Asociației Lindenfeld, cu toții au stat laolaltă și au vorbit deschis copiilor despre alegerea unei meserii, a unui drum în viață potrivit pentru ei, care să le aducă satisfacție și succes. Organizatorii au promis continuarea întâlnirilor de acest fel.

1 COMENTARIU

  1. […] Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov, cu sprijinul Consiliul Județean Ilfov, CJRAE – Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Ilfov și ISJI – Inspectoratul Școlar Județean Ilfov, a organizat evenimentul   ”Informația salvează și formează” la Casa de Cultură Măgurele, dar și la Otopeni. Directori ai liceelor din Ilfov, consilieri școlari, membri […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here