Acasă Anchete Îngrijitorul hoț din Mogoșoaia

Îngrijitorul hoț din Mogoșoaia

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 28 de ani a fost reținut, ieri, de polițiștii din Buftea pentru comiterea infracțiunii de furt. Acesta este bănuit că, în ziua de 5 martie a.c., a furat 3.650 de lei dintr-un imobil din localitatea Mogoșoaia. Individul se ocupa de îngrijirea curții imobilului respectiv, împrejurare în care a profitat de neatenția proprietarului, a intrat în locuință pe o ușă neasigurată și sustras sume de bani în lei și valută.

De asemenea, cel în cauză este bănuit că a furat și în ziua de 7 martie a.c. o sumă de bani din interiorul autoturismului părții vătămate, în timp ce mașina era parcatăfurat urată în garajul imobilului. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

De asemenea, IPJ Ilfov anunță că doi tineri de 26, respectiv 22 de ani, din județul Dâmbovița, sunt bănuiți că, în perioada 27 februarie a.c.- 6 martie a.c., au furat din incinta depozitului unei societăți comerciale, din localitatea Chiajna, trei laptopuri, în valoare de 12. 000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat  parțial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here