Acasă Economie Întâlnire de lucru despre reabilitarea și modernizarea DJ 101 Balotești-Moara Vlăsiei-Gruiu-Sitaru

Întâlnire de lucru despre reabilitarea și modernizarea DJ 101 Balotești-Moara Vlăsiei-Gruiu-Sitaru

DISTRIBUIȚI

La 1 februarie a.c. a avut loc o întâlnire de lucru cu privire la reabilitarea și modernizarea DJ 101 Balotești-Moara Vlăsiei-Gruiu-Sitaru, care leagă nordul județului Ilfov de DN1 și de autostrada A3. La ședință au participat vicepreședinții Consiliului Județean Ilfov, Ștefan Rădulescu și Vincențiu Voicu, dar și reprezentanții entităților implicate în proiect și ai operatorilor de apă-canal și gaze.

Temele discuție au constat în detalierea stadiului lucrărilor și adaptarea proiectului, astfel încât ilfovenii să beneficieze de lucrări de calitate privind reasfaltarea, piste de biciclete din intravilan, un sistem de colectare a apelor pluviale, spații pentru stațiile de autobuz, trotuare și parcări noi, anunță Biroul de Presă al Consiliului Județean Ilfov.

Costurile lucrărilor se ridică la 78.822.144 lei – din care 49.533.513 lei nerambursabili, prin Programul Regional pentru Infrastructura de Transport, restul sumei necesară proiectului provenind din fondurile Consiliului Județean Ilfov.

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, și echipa CJ Ilfov vor urmări îndeaproape modul de desfășurare a lucrărilor, iar joi, 4 februarie, vor face o primă vizită în teren.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here