Acasă Info Local INTRĂ PE O UȘĂ, IES PE CEALALTĂ

INTRĂ PE O UȘĂ, IES PE CEALALTĂ

DISTRIBUIȚI

jandarmiÎn prima parte a lunii decembrie, jandarmii ilfoveni au executat 174 de misiuni, 109 fiind de asigurare a ordinii publice, 43 pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, 16 pentru punerea în aplicare a mandatelor de șase aducere și 6 acţiuni în cooperare cu alte instituţii. În urma îndeplinirii misiunilor, jandarmii ilfoveni au constatat independent trei infracţiuni, săvârşite de cinci autori.

De exemplu, în prima zi din decembrie, trei indivizi, de 15, 26 și respectiv 63 de ani, au fost prinși în Popești – Leordeni în timp ce furau o balustradă din metal de aproximativ cinci metri lungime în scopul valorificării acesteia la un centru de fier vechi. Cercetările sunt continuate, din păcate, de Secţia 25 Poliţie cu autorii în stare de libertate.

La 15 decembrie a.c., un echipaj de jandarmi, în timp ce executa o misiune de patrulare pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii Clinceni, au depistat pe şoseaua Clinceni – Ordoreanu, în apropiere de stadion, doi indivizi care, folosindu-se de o lopată, două cazmale şi o rangă din metal, furau bucăţi dintr-o ţeavă dezafectată din fontă, conductă care face parte din linia de aprovizionare cu apă a municipiului Bucureşti, tronsonul Argeş – Bucureşti, care este în conservare, urmând să le transporte la un centru de colectare a fierului vechi pentru a le valorifica. Cercetările sunt continuatetoti cu autorii în stare de libertate.

Tot în această perioadă, jandarmii ilfoveni au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 10.900 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here