Acasă Anchete IPJ Ilfov: Persoană decedată pe malul lacului Mogoșoaia

IPJ Ilfov: Persoană decedată pe malul lacului Mogoșoaia

DISTRIBUIȚI

La data de 24 noiembrie a.c.,  în jurul orei 11:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Buftea au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, pe malul lacului Mogoșoaia se află o persoană decedată.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din Buftea și ulterior Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre o persoană de sex masculin.

Din primele verificări s-a constatat că, persoana decedată nu prezintă urme vizibile de violență.

La fața locului s-au deplasat reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii identității persoanei decedate, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

2 COMENTARII

  1. […] La data de 24 noiembrie a.c.,  în jurul orei 11:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Buftea au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, pe malul lacului Mogoșoaia se află o persoană decedată. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din Buftea și ulterior Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care au […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here