Acasă Economie IRAKIAN REȚINUT PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ

IRAKIAN REȚINUT PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ

DISTRIBUIȚI

produse_alimentareJoi dimineața, polițiștii au efectuat patru percheziţii, în localitățile Pantelimon și Voluntari, la dou societăți comerciale și domiciliul unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de evaziune fiscală. Prejudiciul adus bugetului de stat este de peste  300.000 de euro.

16 polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Econimice – I.P.J. Ilfov și luptători din cadrul S.A.S. – I.P.J. Ilfov au desfăşurat o acțiune care a vizat probarea activității infracționale a unui cetățean irakian, administrator al unei societăți comerciale, bănuit de comiterea de infracțiuni economice, în domeniul comercializării de produse agroalimentare.

În perioada septembrie – decembrie 2012, bărbatul în cauză a introdus cheltuieli fictive în contabilitate cu scopul de a deduce în mod illegal impozitul pe profit și TVA-ul, sustrăgându-se în acest mod de la plata taxelor aferente. În urma percheziților efectuate, bărbatul în cauză a fost condus la audieri, totodată, aplicându-se măsuri asiguratorii pe toate bunurile mobile și imobile ale acestuia. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al D.I.P.I..

Potrivit IJP, irakianul a fost reținut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here