Acasă Info Local JANDARMII ILFOVENI AU CONSTATAT, ÎN OCTOMBRIE, DOUĂ FAPTE ”SUSCEPTIBILE A FI INFRACŢIUNI”

JANDARMII ILFOVENI AU CONSTATAT, ÎN OCTOMBRIE, DOUĂ FAPTE ”SUSCEPTIBILE A FI INFRACŢIUNI”

DISTRIBUIȚI

jandarmi

În perioada 27 octombrie – 10 noiembrie a.c. jandarmii ilfoveni au efectuat 153 de misiuni de menţinere a ordinii publice.

Luna trecută, jandarmii ilfoveni au executat 349 de misiuni – de asigurare a ordinii publice, de menţinere a ordinii şi liniştii publice, pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere, în cooperare cu alte instituţii și intervenţii la apelurile 112. Jandarmii ilfoveni au constatat, atât independent, cât şi prin patrulele mixte cu efectivele I.P.J. Ilfov, două fapte ”susceptibile a fi infracţiuni, săvârşite de doi autori”. Totodată, în timpul executării misiunilor specifice, jandarmii ilfoveni ”au depistat o persoană ce figura în evidenţele noastre ca urmărit internaţional”.e pentru realizarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, în zonele şi locurile predispuse comiterii de fapte antisociale, pe raza localităţilor din județ. În această perioadă au aplicat zece sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 6.250 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Tot în această perioadă au fost aplicate 71 sancţiuni contravenţionale din care cinci cu avertisment scris, iar pentru 66 de persoane au fost întocmite procese verbale cu amendă, valoarea totală a acestora însumând 23.400 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here