Acasă Info Local La Pasajul Domnești lucrările sunt în grafic

La Pasajul Domnești lucrările sunt în grafic

DISTRIBUIȚI

După ce, marțea trecută a fost montată și ultima grindă principală care închide tablierul metalic al giratoriului suspendat, la Pasajul Domnești continuă montarea grinzilor secundare și a elementelor intermediare, pe zona giratoriului spre București.

A început armarea plăcii de supra-betonare peste predalele deja montate la rampa de coborâre spre Bragadiru, continuă montarea predalelor prefabricate la rampa de urcare dinspre A1 și a început montarea acestora și la rampa de coborâre spre București. Potrivit secretarului de Stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu, se asfaltează bretelele stânga – dreapta rampelor spre București, în varianta proiectată a pasajului Domnești, iar la finalizare traficul va fi deviat pe acestea, pentru a permite lucrul și la rampa de urcare dinspre București.

S-a efectuat deja săpătura la rampa de urcare dinspre A1 – Chiajna și a început dezafectarea vechiului amplasament al Centurii Bucureștiului pentru a fi realizată rampa de urcare dinspre Bragadiru. Nu în ultimul rând, continuă relocarea rețelelor de utilități, precum și realizarea rețelei de canalizare pluvială.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here