Acasă Economie La Pasajul Domnești, se lucrează la racordarea rampei de urcare dinspre Chiajna...

La Pasajul Domnești, se lucrează la racordarea rampei de urcare dinspre Chiajna cu Centura Capitalei

DISTRIBUIȚI

La Pasajul Domnești lucrurile merg bine. A început montarea predalelor la tablierul metalic aferent girației suspendate și s-a finalizat montarea predalelor pe toate rampele pasajului. De asemenea, continuă montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin la rampa de urcare dinspre Bragadiru, la rampa de urcare dinspre Chiajna, precum și la rampa de coborâre spre București. A început montarea acestora și la rampa de coborâre spre Chiajna, precum și la rampa de urcare dinspre București.

Potrivit secretarului de Stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu, continuă realizarea grinzii de parapet de-a lungul rampei de urcare dinspre Chiajna și a început realizarea grinzii de parapet și la rampa de coborâre spre această localitate. Continuă, totodată, realizarea suprastructurii la rampa de urcare dinspre București.

S-a finalizat suprabetonarea la rampa de coborâre spre Domnești și se lucrează la realizarea armăturii la rampa de urcare dinspre Domnești, se lucrează la racordarea rampei de urcare dinspre Chiajna cu Centura Capitalei, iar săptămâna viitoare traficul va fi deviat pe acea zonă pentru a continua executarea lucrărilor la rampa de coborâre spre Chiajna.

Se lucrează la realizarea terasamentelor la giratoriul de racordare cu drumul județean spre Domnești și continuă relocarea rețelelor de utilități, precum și realizarea rețelei de canalizare pluvială și a rețelei de iluminat public.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here