Acasă Educatie Lansare proiect educațional „Copilăria nu e de vânzare- stop traficului de persoane!”,...

Lansare proiect educațional „Copilăria nu e de vânzare- stop traficului de persoane!”, la Școala Gimazială Nr.1 din Bragadiru, Ilfov

DISTRIBUIȚI

Elevii Școlii Gimnaziale Nr.1 din Bragadiru, au primit la data de 05.03.2024, vizita specialiștilor din cadrul Centrului Regional București și Serviciul Prevenire al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane.

Cu prilejul primelor activități desfășurate în cadrul proiectului educațional, copiii au aflat informații despre ceea ce înseamnă siguranța atât în mediului on-line, cât și în timpul liber sau atunci când se află la școală. De asemenea, aceștia au aflat ce măsuri de siguranță să aplice astfel încât să nu dea ocazia traficanților să poată folosi ceea ce postează pe rețelele de socializare, împotriva lor, dar și cum să consolideze relația cu familia și cadrele didactice.
Cei prezenți au fost încântați de filmulețele cu mesaj antitrafic, de temele abordate și exemplele inspirate din cazuri reale. Au adresat întrebări și au fost dornici să cunoască mai multe lucruri privind siguranța lor, cum să evite să pice în capcana traficanților, precum și metodele prin care pot ieși dintr-o situație de trafic. Totodata, elevii au fost informați cu privire la numărul de telefon Telverde ANITP -0800 800 678.

  Alături de specialiștii ANITP au fost si cadrele didactice, care și-au arătat interesul de a  veni în sprijin copiilor, prin activități desfășurate la clasă, în cadrul cărora să promoveze mesajul antitrafic de persoane.

2 COMENTARII

  1. […] Elevii Școlii Gimnaziale Nr.1 din Bragadiru, au primit la data de 05.03.2024, vizita specialiștilor din cadrul Centrului Regional București și Serviciul Prevenire al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane. Cu prilejul primelor activități desfășurate în cadrul proiectului educațional, copiii au aflat informații despre ceea ce înseamnă siguranța atât în mediului on-line, cât și în timpul […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here