Acasă Politic Turcan: Liberalii merg tot cu varianta Orban la Cotroceni

Turcan: Liberalii merg tot cu varianta Orban la Cotroceni

DISTRIBUIȚI

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că liberalii îl vor propune președintelui, pentru a treia oară, pe Ludovic Orban pentru funcția de premier, argumentând că președintele partidului trebuie să fie și cel care conduce Executivul, scrie impact.ro.

”Noi vom merge cu mandat, vineri, în şedinţa noastră de conducere, am convingerea că mandatul pe care-l va primi preşedintele Ludovic Orban la consultările de la Cotroceni va fi de a exercita funcţia de prim-ministru. Guvernarea Orban a fost o guvernare bună şi este o guvernare bună”, a afirmat Raluca Turcan.

În privința retragerii lui Florin Cîțu, Turcan a spus că acesta a înțeles că țara trece printr-o perioadă dificilă și că nu mai poate fi luat în calucul scenariu pentru provocarea alegerilor anticipate. Potrivit vicepremierului liberal acesta ar fi motivul pentru care Cîțu și-a depus mandatul.

”Florin Cîţu a înţeles că odată scos din discuţie scenariul alegerilor anticipate (…) plus situaţia generată de impactul asupra sănătăţii oamenilor şi asupra mediului economic, autoritatea guvernamentală maximă poate fi exercitată din funcţia de prim-ministru de preşedintele celui mai mare partid”, a mai spus Turcan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here