Acasă Anchete Mafia din construcții, lovită din nou

Mafia din construcții, lovită din nou

DISTRIBUIȚI

Polițiști bucureșteni au facut, joi dimineață, 23 de percheziții domiciliare în București și în județele Ilfov și Giurgiu și au pus în executare mai multe mandate de aducere, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani în domeniul materialelor de construcții. Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este de aproximativ șapte milioane de lei, informează un comunicat de presă al DGPMB.evaziune_fiscala

În perioada 2011 – 2014, bănuiții au creat un circuit comercial fictiv, înființând și coordonând mai multe societăți comerciale cu comportament de tip ”fantomă”, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale. Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este de aproximativ șapte milioane de lei, din care cinci milioane ca de lei urmare a săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, suma de bani spălată depășind două milioane de lei.

Persoanele vizate au fost conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here