Acasă Economie Magurele – ÎNCEPE REABILITAREA TERMICĂ A BLOCURILOR

Magurele – ÎNCEPE REABILITAREA TERMICĂ A BLOCURILOR

DISTRIBUIȚI

 

Primarul orașului Măgurele, Narcis Constantin, anunță că a încheiat întâlnirile și discuțiile cu locuitorii urbei, privind proiectul de reabilitare termică a blocurilor. Zeci de întâlniri, sute de întrebări, trei luni de dezbateri și multe discuții cu argumente ”pro” și ”contra” au generat identificarea celor mai bune soluții pentru implementarea acestui proiect foarte complex, dar extrem de important.

Reabilitarea termică este, deja, o necesitate pentru toți cei care locuiesc în zona blocurilor datorită multiplelor avantaje: reducerea substanțială a costurilor de întreținere (cu până la 20 – 40 la sută), apartamente mai călduroase iarna și mai răcoroase vara, scări de bloc moderne, fațade noi și altele.

În plus, spune primarul Narcis Constantin, reabilitarea termică va înfrumuseța orașul, generând o transformare urbană de amploare, care implică modernizarea spațiilor dintre blocuri: spații verzi, locuri de joacă, locuri de parcare.

Practic, de reabilitarea termică sunt legate multe alte proiecte menite să schimbe cu totul spațiile dintre blocuri, facându-le mai utile și mai atrăgătoare și, cu siguranță, toate aceste proiecte vor da orașului o nouă față, una mai modernă și mai frumoasă. CRISTINA ANGHELUȚĂ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here