Acasă Info Local MAI MULȚI INFRACTORI ÎN PLASA JANDARMILOR ILFOVENI

MAI MULȚI INFRACTORI ÎN PLASA JANDARMILOR ILFOVENI

DISTRIBUIȚI

În prima decadă a lunii februarie 2015, efectivele de Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ilfov, împreună cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, au asigurat ordinea publică, prin patrule independente şi prin patrule mixte în zona de competenţă executând 154 de misiuni – 111 misiuni de asigurare a ordinii publice, 21 de menţinere a ordinii şi liniştii publice, două misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere și 26 de acţiuni în cooperare cu alte instituţii.

Jandarmii ilfoveni, împreună cu polițiștii și în colaborare cu reprezentanţi ai ENEL Distribuţie Muntenia Sud  au efectuat mai multe acţiuni, mai ales în localităţile Pantelimon, Tunari, Voluntari, Cernica, Ştefăneşti, Jilava, Sinteşti și Cozieni, pentru depistarea persoanelor care fură energie electrică. În urma acestor acţiuni, au fost identificați opt hoți de energie electrică, aceștia alegându-se cu dosar penal.

furt_curentÎn comparaţie cu aceeași perioadă a lunii februarie 2014, se observă o creştere a constatărilor de fapte de natură penală cu 33%. Tot în această perioadă jandarmii ilfoveni au aplicat 68 de sancţiuni contravenţionale cu amendă în valoare totală 17.800 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here