Acasă Info Local MANICEA ȘI GEANTĂ, REÎNSCĂUNAȚI

MANICEA ȘI GEANTĂ, REÎNSCĂUNAȚI

DISTRIBUIȚI

CJ IlfovLa ședință nu au mai participat Firea-Pandele și Cliseru

La 22 ianuarie curent, în urma înțelegerii dintre PNL și PSD, au fost reinstalați în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Ilfov Cristina Manicea și Sebastian Geantă. Pentru Manicea au votat toți cei 31 de consilieri, iar pentru Geantă au votat 30, votul împotrivă fiind, cel mai probabil, al președintelui Marian Petrache. De această dată, nimeni nu a făcut opoziție, toate celelalte hotărâri fiind luate în unanimitate.

În ședința respectivă, la care nu au mai participat, așa cum deseori s-a întâmplat în 2013, senatorul Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, președintele PSD Ilfov, și prefectul Speranța Cliseru, în calitate de ”supraveghetori atenți”, au mai fost aprobate Programul anual de achiziții, utilizarea excedentului din 2013, Strategia de Dezvoltare a județului Ilfov ”Orizont 2020”, concesionarea unui teren din Buftea, aflat în administrarea CJ Ilfov, amplasarea unei conducte de gaz metan pe o suprafață de teren aflată în administrarea DGASP Ilfov, înlocuirea reprezentantului CJ Ilfov în Comisia de orientare școlară și profesională din cadrul CJRAE, trecerea Cazărmii 1148 din Jilava de la MApN și a unui teren situat în Popești – Leordeni de la ISU ”Codrii Vlăsiei” în administrarea CJ Ilfov. Nu în ultimul rând a fost avizat bugetul SC Apă Canal Ilfov SA și a fost modificată structura organizatorică a Spitalului de Obstetrică și Ginecologie Buftea.

De menționat că în structura CJ Ilfov există cinci consilieri aleși pe listele PDL cărora în cursul anului trecut le-a fost retras sprijinul politic și au fost excluși din partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here