Acasă Anunturi FINANŢARE NERAMBURSABILĂ PENTRU REALIZAREA PROIECTULUI „DEZVOLTAREA ŞI MODERNIZAREA SISTEMULUI DE ILUMINAT PUBLIC,...

FINANŢARE NERAMBURSABILĂ PENTRU REALIZAREA PROIECTULUI „DEZVOLTAREA ŞI MODERNIZAREA SISTEMULUI DE ILUMINAT PUBLIC, CU REŢEA SUBTERANĂ, ÎN ORAŞUL PANTELIMON”

DISTRIBUIȚI

header_FS

PANTELIMON, 24.01.2014

 Finanţare nerambursabilă pentru realizarea proiectului „Dezvoltarea şi modernizarea sistemului de iluminat public, cu reţea subterană, în oraşul Pantelimon”

 UAT Pantelimon anunţă finalizarea activităţilor derulate în cadrul proiectului „Dezvoltarea şi modernizarea sistemului de iluminat public, cu reţea subterană, în oraşul Pantelimon”, cod SMIS 19915.

Proiectul a fost implementat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordate prin Regio-Programul Operaţional Regional 2007 – 2013, Axa prioritară 1 ”Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli de creştere”, Domeniul Major de Intervenţie 1.1. „Planuri integrate de dezvoltare urbană”, Sub-domeniul: “Centre urbane”.

UAT Pantelimon a încheiat un contract de finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management şi cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti Ilfov în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional la nivelul regiunii Bucureşti-Ilfov.

Lucrările de modernizare a sistemului de iluminat public au fost demarate în luna aprilie 2013. În cadrul proiectului au fost realizate următoarele tipuri de activităţi: organizare de santier, identificare traseu cabluri existente fara sapatura, desfacere pavaje si decopertari/Spargere asfalt, beton, taieri cu disc diamantat, profil M pentru cabluri strat protector cu folii PVC, montaj tub PVC, fundatii si montaj stalpi 4 m si 8 m si camine instalatii electrice.

Lucrările menţionate au fost executate pe 72 de strazi aflate cu precadere in zonele cu aspect rural din Pantelimon, zone asimilate recent de oras si cu mari deficiente in ceea ce priveste utilitatile, pe o lungime totală de 25999 m. Au fost montati 1116 stalpi, atat pentru iluminatul stradal cat si pentru cel pietonal, fiind amplasate 1407 de corpuri de iluminat si 8 puncte de aprindere.

Proiectul s-a derulat în localitatea Pantelimon, judeţul Ilfov, în perioada octombrie 2012 – ianuarie 2014, având o valoare totală de 15.805.031,28 lei, din care 9.971.956,21 lei reprezintă valoarea finanţării nerambursabile obţinute în cadrul acestui program.

Pentru detalii suplimentare, vă puteţi adresa Primăriei Oraşului Pantelimon, Str. Sfantul Gheorghe, Nr. 32, Oraşul Pantelimon, jud. Ilfov, persoană de contact: TUDOR ILEANA – Responsabil tehnic, Tel: 021.301.70.98, Fax: 021.350.24.42, E-mail: investitii@primariapantelimon.ro.

„ Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.”footer_FS

2 COMENTARII

 1. Buna ziua !
  Felicit demnitarii ce au avizat acest proiect !
  Felicit grupul de lucru din cadrul Primariei Pantelimon care a initiat si a pus in opera acest proiect de iluminat public modern.
  As dori, daca este posibil, sa impartasim din experienta dumneavoastra.
  Ma intereseaza pasii pe care i-ati parcurs si unde ati intampinat dificultati.
  Puteti sa ma ajutati cu o schita(extrase) a studiului de oportunitate, eventual fezabilitate?
  Ce ati schimbat ? Sodiu, mercur vs LED ? Ati dimat instalatia veche ?
  Va multumesc.
  Marian Ilie, administrator public, Primaria Busteni 0726695262

  • el ce crede ca o sa iasa primar seoctr 2 cea mai mare prostie face acei care il voteaza nu merita este un incult vezi si emisiunile cu elodia daca nu are cartea de legi cu el este afon .Un sobolan imputit increzut si incopetent .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here