Acasă Social Maratonul de reciclare în Snagov

Maratonul de reciclare în Snagov

DISTRIBUIȚI

Zeci de voluntari și parteneri locali s-au adunat, ieri, pentru a da startul curățeniei de primăvară la Maratonul de Reciclare organizat în Snagov. Inițiativa a fost susținută de Consiliul Județean Ilfov, Primăria Snagov, Fundația Ilfov Împreună și Asociația Creștem România Împreună, iar rezultatele au fost remarcabile!

De la ora 10, echipele formate din voluntari și parteneri locali au pornit pe traseele stabilite, hotărâți să adune gunoaiele aruncate la întâmplare și să le depoziteze în sacii pregătiți.

La finalul acțiunii, echipele au primit diplome în semn de apreciere pentru efortul lor deosebit.

La eveniment, a u participat alături de președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, vicepreședintele Ștefan Rădulescu, Arhitectul-Șef al Județului Ilfov, Olivia Oprescu, primarul Snagovului, Mihai Anghel, împreună cu prefectul Simona Neculae și subprefectul Andrei Scutelnicu.

”Ziua de astăzi înseamnă normalitate pentru o comunitate unită, care înțelege că proiectele se fac în echipă. Este vorba despre puterea exemplului, despre implicare atunci când dorim să schimbăm lucrurile, ” a declarat președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

Acțiuni simple, precum reciclarea și curățenia, pot face o diferență semnificativă în conservarea mediului înconjurător.

 

2 COMENTARII

  1. […] Zeci de voluntari și parteneri locali s-au adunat, ieri, pentru a da startul curățeniei de primăvară la Maratonul de Reciclare organizat în Snagov. Inițiativa a fost susținută de Consiliul Județean Ilfov, Primăria Snagov, Fundația Ilfov Împreună și Asociația Creștem România Împreună, iar rezultatele au fost remarcabile! De la ora 10, echipele formate din voluntari și […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here