Acasă Educatie Marian Ivan, primarul orașului Pantelimon: Educația copiilor noștri este o prioritate!

Marian Ivan, primarul orașului Pantelimon: Educația copiilor noștri este o prioritate!

DISTRIBUIȚI

Întrucât educația copiilor noștri este o prioritate, astăzi avem încă o reușită în acest domeniu, declară primarul orașului Pantelimon, Marian Ivan.

La 18 aprilie 2018, Școala Gimnazială nr. 1 Pantelimon a semnat un contract de finanțare al proiectului POCU ”Școala pentru toți, șansa unei educații de calitate copiilor și tinerilor din Pantelimon”. Proiectul se va desfășura pe o perioadă de trei ani și conține mai multe segmente astfel: 468 de elevi participanți la activități after school, consiliere parentală pentru 220 părinți, activități de logopedie pentru 15 antepreșcolari, activități de dezvoltare timpurie, 60 de preșcolari care vor desfășura un mix de activități menite să dezvolte abilități specifice vârstei, 50 de cursanți în programul A doua șansă și activități de formare pentru 85 de cadre didactice.

Acest proiect, prin cumulul de programe, va ușura procesul educativ al copiilor și îi va ajuta să prindă drag de învățătură. Primăria orașului Pantelimon și Grădinița nr. 1 Pantelimon sunt partenerii acestui proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here