Acasă Info Local Marian Ivan: TOATE STRĂZILE DIN PANTELIMON, CARE APARȚIN DOMENIULUI PUBLIC, INCLUSE ÎN...

Marian Ivan: TOATE STRĂZILE DIN PANTELIMON, CARE APARȚIN DOMENIULUI PUBLIC, INCLUSE ÎN PROGRAMUL DE DESZĂPEZIRE

DISTRIBUIȚI

iarna-primaria-pantelimonPentru vremea rea ce se anunță, Primăria Pantelimon s-a pregătit cu cinci buldoexcavatoare, trei autospeciale cu lamă, un tractor cu lamă, un tractor cu cupă, două bobcat și două autospeciale cu echipament de deszăpezire și combaterea poleiului.

Potrivit primarului Marian Ivan, toate străzile care aparțin domeniului public al orașului Pantelimon sunt incluse în programul de deszăpezire, astfel încât, în funcție de cantitatea de zăpadă care va veni, acestea să fie circulabile.

Grădinițele și școlile, pregătite pentru reînceperea cursurilor

De asemenea, primarul Ivan spune că instituțiile de învățământ sunt pregătite pentru reînceperea cursurilor luni, 9 ianuarie. În perioada de vacanță s-au făcut verificări asupra sistemului de încălzire și alimentare cu energie electrică astfel încât pe tot sezonul rece să nu fie nicio problemă.

Întreaga localitate este pregătită să facă față fenomenelor meteo specifice iernii, atât în ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, alimentarea cu apă, alimentarea cu gaze, cât și în ceea ce privește desfășurarea în condiții normale a administrației publice locale.

Potrivit avertizării cod portocaliu transmise de Administrația Națională de Meteorologie, în a doua parte a nopții de joi spre vineri și în cursul zilei de vineri, în județul Ilfov temporar viscolul va fi puternic, iar rafalele vântului vor atinge 70 – 85 kilometri pe oră, reducând vizibilitatea sub 50 de metri și local troienind zăpada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here