Acasă Social Măsuri speciale pentru curieri

Măsuri speciale pentru curieri

DISTRIBUIȚI

Asociația Română a Magazinelor Online (ARMO) și Asociația Operatorilor de Curierat din România (AOCR) informează cetățenii din România că atât comercianții online, cât și companiile de curierat membre ale celor două asociații au luat toate măsurile necesare pentru ca întregul flux logistic și de livrare aferent unei achiziții online să se desfășoare în condiții sigure, de igienă și sănătate pentru personal și clienți.

Astfel, operatorii din depozite poartă măști și mănuși de protecție, depozitele și centrele logistice au fost dotate cu termometre non contact pentru verificarea temperaturii tuturor angajaților, curierii care fac livrări la domiciliu vor purta măști și mănuși de protecție acolo unde situația o impune, iar curierii au fost instruiți cum se pot proteja și cum îi pot proteja de asemenea pe clienți.

De asemenea,a fost intensificată activitatea echipelor de curățenie din cadrul depozitelor, cu o atenție sporită acordată zonelor sociale, iar spațiile de lucru și cele sociale din depozite și centrele logistice au fost dotate cu dezinfectant pentru mâini. Lockerele (puncte de livrare de proximitate) sunt dezinfectate înainte de fiecare alimentare cu colete. Personalul din birouri responsabil cu asigurarea tehnologiei din spatele comerțului electronic lucrează de acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − 6 =