Acasă Politic Mesajul premierului de 1 Decembrie

Mesajul premierului de 1 Decembrie

DISTRIBUIȚI

Centenarul Marii Uniri este angajamentul nostru pentru redefinirea valorilor naționale

Mesajul premierului Mihai Tudose cu ocazia Zilei Naționale a României

 “Sărbătorim astăzi Ziua Naţională, ziua Marii Uniri de la 1918, cu încrederea şi speranța confirmării unei noi pagini de istorie pentru România, pentru români.

Decembrie 1918 a făcut ca România să devină unită și respectată, iar istoria a demonstrat că acest moment a deschis drumul către o perioadă de modernizare a ţării. Misiunea noastră este să contribuim în mod concret la dezvoltarea României și să asigurăm servicii publice mai bune – asistență medicală de calitate, un sistem de educație performant, infrastructură adaptată nevoilor prezentului – și prosperitate fiecărui român.

1 Decembrie le-a adus românilor demnitate şi îndeplinirea idealului naţional. Centenarul Marii Uniri este angajamentul nostru pentru redefinirea valorilor naționale.

 Centenarul Marii Uniri va fi nu doar un moment de marcare a istoriei ci, mai ales, un punct de reper pentru repunerea la locul cuvenit a identității naționale. 

La mulţi ani, România! La mulţi ani românilor din țară și de pretutindeni! La mulți ani tuturor celor care trăiesc în România!”  

          Mihai Tudose,

Prim-ministru al Guvernului României

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here