Acasă Info Local MIHAI DANIEL RĂȘICĂ, DE LA CONSILIER, ȘEF DE BIROU ȘI POLIȚIST LOCAL,...

MIHAI DANIEL RĂȘICĂ, DE LA CONSILIER, ȘEF DE BIROU ȘI POLIȚIST LOCAL, LA CÂRMA ILFOVULUI

DISTRIBUIȚI

RosicaLa 7 aprilie a.c., Mihai Daniel Rășică a preluat oficial funcția de prefect al județului Ilfov, în prezența oficialităților din Ministerul Administrației și Internelor (MAI), autorităților județene și locale.

            Înlocuirea Speranței Cliseru cu Mihai Daniel Rășică a fost dispusă în şedința de Guvern din 2 aprilie, la propunerea lui Gabriel Oprea, ministrul Administrației și Internelor, vicepremier pentru securitate națională. Răşică, fost director în cadrul Poliției Locale Voluntari, beneficiază de susţinerea PSD și a UNPR.

            De-altfel, la fel ca Speranța Cliseru, Rășică, indiferent de CV-ul care l-ar recomanda, dar care deocamdată nu există, este considerat tot ”omul lui Pandele”, primarul de Voluntari. Rășică (absolvent de școală militară după cum zice) a fost șef de birou la cabinetul primarului Pandele, consilier local și angajat la una dintre firmele actualului deputat PSD de Ilfov, Ninel Peia. Potrivit ultimei declarații de avere, Rășică are două terenuri, o casă de 250 de metri pătrați, un depozit de 49.000 de lei și un credit de 103.000 de euro.

            Speranța Cliseru se întoarce deocamdată la Primăria Voluntari, dar există voci care susțin că senatorul Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, președintele PSD Ilfov, ar dori-o într-o funcție de secretar de Stat, cel mai probabil la Ministerul Dezvoltării.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here