Acasă Uncategorized Mii de ilfoveni, fara energie electrica din cauza vremii

Mii de ilfoveni, fara energie electrica din cauza vremii

DISTRIBUIȚI

nameti-viscol-zapadaAșa cum era de așteptat, mai multe deranjamente in reteaua de electricitate s-au produs din cauza ninsorilor, in Bucuresti, unde au ramas fara curent electric o parte din locuitorii din zona de nord, dar si in judetele Ilfov si Giurgiu, unde sunt afectate peste 20 de localitati, chiar și duminică seara.

Din cauza viscolului si a caderilor masive de zapada au fost afectate retelele electrice din raza de activitate a societatii Enel Distributie Muntenia.

Duminica, la ora 16.00, in Bucuresti existau o serie de deranjamente punctuale pe linia de joasa tensiune, pentru remedierea carora se intervine. In jurul orei 14.15, a avut loc o intrerupere mai extinsa in partea de nord a Capitalei (linia de inalta tensiune Crangasi – Pajura), dar care a fost remediata pana in ora 14.38. 

In judetul Ilfov, sunt partial afectate sase linii de medie tensiune, precum si 40 de posturi de transformare, fiind nealimentate cu energie electrica localitatile Copaceni, Jilava, Chitila, Vidra si Berceni.

In judetul Giurgiu, exista sapte linii electrice aeriene de medie tensiune nealimentate total si 14 partial, precum si 239 posturi de transformare, fiind afectate 19 localitati: Gradistea, Gostinari, Falastoaca, Comana, Prundu, Stanesti, Paslari, Toporu, Tomulesti, Oinacu, Draganesti, Balanu, Ghizdaru, Greaca, Zboiu, Hotarele, Heresti, Milosesti, Gorneni. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here