Acasă Info Local MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ ÎN JUDEȚUL ILFOV

MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ ÎN JUDEȚUL ILFOV

DISTRIBUIȚI

polo-politiePolițiștii ilfoveni se află la datorie, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și un trafic rutier sigur, pe drumurile naționale și județene.

În perioada 28 noiembrie – 1 decembrie a.c. polițiștii ilfoveni acționează cu efective sporite pentru prevenirea faptelor antisociale, a accidentelor rutiere, sancționarea celor care încalcă prevederile legale și fluidizarea traficului pe sectoarele de drum cu trafic intens. Polițiștii rutieri au în vedere, în special drumurile care fac legătura cu stațiunile montane sau alte zone de agrement, iar polițiștii structurilor de ordine publică au intensificat măsurile specifice, cu precădere în locurile aglomerate, pentru sancționarea celor care prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică. De asemenea, polițiști din cadrul structurilor de investigații criminale acționează pentru descurajarea comiterii de infracțiuni, depistarea și sancționarea fermă a celor care  săvârșesc asemenea fapte.

În urma activităților desfășurate, în ziua de 29 noiembrie a.c., polițiștii ilfoveni au constatat cinci infracțiuni și au aplicat 278 sancțiuni contravenționale, în valoare de 61.395 lei.

Dintre sancțiunile aplicate, 235 privesc încălcări ale O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reținut opt permise de conducere și au retras patru certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here