Acasă Info Local MINIVACANȚĂ ”PLINĂ” PENTRU POLIȚIȘTII ILFOVENI

MINIVACANȚĂ ”PLINĂ” PENTRU POLIȚIȘTII ILFOVENI

DISTRIBUIȚI

Ilfov PolitiePoliţiştii din structurile de poliţie rutieră, ordine publică, arme, explozivi şi substanţe periculoase și de investigaţii criminale au desfășurat activități pe raza județului Ilfov pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, descurajarea comportamentelor antisociale şi asigurarea unui trafic rutier sigur, în prima zi a minivacanței de 1 Decembrie.

Ieri, polițiștii ilfoveni au aplicat 182 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală 47.681 de lei, dintre care 37 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, restul fiind aplicate la alte acte normative. Totodată, au depistat în trafic o persoană conducând fără permis. Dintre sancţiunile aplicate în trafic, 35 au fost pentru viteză neregulamentară, una pentru consumul de alcool la volan şi restul pentru nerespectarea normelor legale privind depăşirea, neacordarea prioritații de trecere etc.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 15 de permise de conducere şi au retras patru de certificate de înmatriculare.

Polițiștii ilfoveni continuă desfășurarea activităților de protejare a populației în următoarele zile, una din prioritățile I.P.J. Ilfov fiind creșterea gradului de siguranță al cetățenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here