Acasă Economie Momentul adevărului

Momentul adevărului

DISTRIBUIȚI

Dăncilă vrea moțiune împotriva lui Cîțu pentru că euro a crescut față de leu cu 0,04%

Viorica Dăncilă a anunțat că PSD va depune săptămâna viitoare, în Parlament, o moțiune simplă împotriva ministrului de Finanțe Florin Cîțu, pentru a da explicații cu privire la creșterea euro ”care îi afectează pe români”.

Cursul de schimb al monedei naționale a fost miercuri 4,7776 lei/euro, de la 4,7759 lei în sedința de marți și 4,7729 în cea de luni. Deprecierea față de ședința precedentă este de 0,04%.

Cîțu aduce în Parlament toți directorii din MFP și ANAF care au lucrat la buget

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, anunță, pe pagina sa de Facebook, o premieră în cazul moțiunii simple care îl vizează, la Senat.

”Pentru prima oara in istorie voi aduce in Parlament cu mine toti directorii din MFP si ANAF care au lucrat cu fostul minstru si cu Darius Valcov la elaborarea bugetului, a rectifcarii din august si mai ales la elaborarea strategiei fiscal bugetare pentru perioada 2019-2021. Vor fi prezenti cu date si documente oficiale care vor arata: Viorica Dancila si Eugen Teodorovici stiau din martie ca vor depasi tinta de deficit: Situatia executiei bugetare si mai ales estimarile pentru final de an la momentul in care am preluat mandatul. In conferinta de presa pe care o voi tine inainte de motiune, ii voi lasa pe directorii respectivi sa va prezinte datele reale cu documente. Sa vedem atunci cine-i minte pe romani.Va garantez ca rezultatul este unul neplacut pentru Dancila si Teodorovici”, a scris Cîțu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here