Acasă Politic Meleșcanu: Georgia a înregistrat progrese considerabile în cadrul Parteneriatului Estic

Meleșcanu: Georgia a înregistrat progrese considerabile în cadrul Parteneriatului Estic

DISTRIBUIȚI

Președintele Senatului României, Teodor Meleșcanu, l-a primit joi, 21 noiembrie a.c., pe ambasadorul Georgiei în România, Nikoloz Nikolozishvili.

Întrevederea a prilejuit trecerea în revistă a principalelor teme ale agendei bilaterale, precum și aspecte ale parcursului euro-atlantic al acestei țări.

Teodor Meleșcanu a apreciat că relațiile româno-georgiene se bucură de o dinamică susținută a contactelor politico-diplomatice la nivelul celor două executive și între forurile legislative, precum și de o cooperare sectorială amplificată, prioritățile celor două părți fiind stimularea schimburilor economice și a conectivității între cele două state riverane ale Mării Negre.

Ambasadorul georgian a înmânat președintelui Senatului Românei o invitație de a efectua o vizită oficială în această țară din partea președintelui Parlamentului Georgiei.

Meleșcanu a evidențiat că această țară a înregistrat progrese considerabile în cadrul Parteneriatului Estic, subliniind importanța continuării angajamentului pro-european al Georgiei, precum și poziția constantă a României de sprijin și încurajare a aspirațiilor sale euro-atlantice, se arată într-un comunicat de presă remis PROMPT MEDIA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here