Acasă Social MS: “PNRR: un salt istoric pentru sănătate în România”

MS: “PNRR: un salt istoric pentru sănătate în România”

DISTRIBUIȚI

“PNRR: un salt istoric pentru sănătate în România”, organizat de Ministerul Sănătății cu sprijinul Biroului OMS România, pentru a prezenta bilanțul proiectelor inițiate în cadrului programului finanțat de Comisia Europeană.

Peste 11 miliarde de lei însumează cele aproximativ 3.500 de proiecte care includ sistemul pre-spitalicesc, dar și construcția sau renovarea totală a 27 de spitale din toată țara.

Alături de profesioniști din domeniul medical, am trecut în revistă cele mai importante realizări din primii doi ani de investiții și reforme prin PNRR în sectorul sanitar.

A fost un bun prilej de a ne reafirma atât încrederea în sistemul medical din România, cât și dorința de a continua să contribuim la dezvoltarea și modernizarea acestuia.

3 COMENTARII

  1. […] “PNRR: un salt istoric pentru sănătate în România”, organizat de Ministerul Sănătății cu sprijinul Biroului OMS România, pentru a prezenta bilanțul proiectelor inițiate în cadrului programului finanțat de Comisia Europeană. Peste 11 miliarde de lei însumează cele aproximativ 3.500 de proiecte care includ sistemul pre-spitalicesc, dar și construcția sau renovarea totală a 27 de spitale […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here