Acasă Politic Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au stabilit calendarul dezbaterii...

Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au stabilit calendarul dezbaterii proiectelor de lege privind bugetul de stat şi al asigurărilor sociale de stat pe 2024

DISTRIBUIȚI

Deputaţii şi senatorii vor putea depune amendamente la cele două proiecte de vineri seara până duminică la ora 14,00, iar luni, la ora 10,00, Birourile permanente reunite vor stabili timpii de dezbatere în comisiile de buget – finanţe, potrivit agerpres.ro.

De asemenea, începând de luni, ora 11,00 şi până la ora 15,00 vor avea loc şedinţele comune ale comisiilor de specialitate pentru avizarea proiectelor de buget.

Luni, între 12,00 şi 13,00, vor avea loc dezbaterile generale asupra proiectelor de buget în comisiile de buget – finanţe, care vor elabora rapoartele pe fond.

Dezbaterile pe ordonatorii de credite în comisiile de buget – finanţe se vor desfăşura de luni, ora 16,00 până la finalizare, iar marţi, la ora 18,00, se vor depune rapoartele asupra proiectelor de buget la Birourile permanente.

Şedinţa comună a Parlamentului pentru dezbaterea proiectelor de buget va începe marţi, de la ora 20,00, urmând ca votul final să fie dat miercuri.

3 COMENTARII

  1. […] Deputaţii şi senatorii vor putea depune amendamente la cele două proiecte de vineri seara până duminică la ora 14,00, iar luni, la ora 10,00, Birourile permanente reunite vor stabili timpii de dezbatere în comisiile de buget – finanţe, potrivit agerpres.ro. De asemenea, începând de luni, ora 11,00 şi până la ora 15,00 vor avea loc […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here