Acasă Economie MSP, oportunitate de investiții prezentată la Cannes

MSP, oportunitate de investiții prezentată la Cannes

DISTRIBUIȚI
Standul Consiliului Județean Ilfov a fost vizitat astăzi de vicepreședintele Warimpex* Viena – pe segmentul Achiziții în zona Europa de Sud-Est. Au fost analizate oportunitățile de investiții în județul Ilfov, subiectul principal fiind reprezentat de proiectul Măgurele Science Park. Documentarea a fost orientată pe Centrul de Transfer Tehnologic și Centrul de Inovare din cadrul Măgurele Science Park, două dintre componenele MSP (Măgurele Science Park), un proiect de zeci de milioane de euro care se adresează persoanelor cu studii superioare și prin care se încearcă nu doar dezvoltarea cercetării românești, ci și ”migrația creierelor”, așa numitul fenomen ”Brain drain”, anunță CJ Ilfov.
De asemenea, tot astăzi, Consiliul Județean Ilfov a participat la un ”focus group” împreună cu delegația reprezentanților administrației locale din Berlin, cu scopul analizării oportunităților de afaceri și de dezvoltare regională. Toate aceste discuții au creat fundamentul unor relații care cu siguranță vor contribui la dezvoltarea județului Ilfov, prin modele de bune practici ale unor administrații occidentale și prin posibile oportunități de colaborare.
De asemenea, companii internaționale s-au arătat interesate să investească și în proiectul Nodul Intermodal de la Moara Vlăsiei.
Reamintim că în perioada 15-18 martie 2022, o delegație a Consiliului Județean Ilfov este prezentă la Târgul Internațional pentru Investiții și Proiecte Imobiliare (MIPIM), organizat la Cannes (Franța), pentru promovarea obiectivelor de dezvoltare strategică ale județului, conform SDJI 2020-2030.
* Warimpex este o companie de dezvoltare și investiții imobiliare cu sediul în Viena, listată la bursele din Viena și Varșovia. Compania dezvoltă afaceri imobiliare cu accent pe birouri și hoteluri și operează direct proiectele până când cea mai mare valoare adăugată poate fi câștigată prin vânzare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here