Acasă Info Local  Nicio cursă anulată pe Otopeni

 Nicio cursă anulată pe Otopeni

DISTRIBUIȚI

Traficul aerian se desfășoară, la aceasta ora, în condiții de iarnă atât pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București, cât și pe Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu. Cu toate acestea, nicio cursă nu este anulată, dar unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ 30 de minute la decolare, a anunțat Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).otopeni

Pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă, cu ninsoare și vânt în rafale, care transportă zăpada la sol.

Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condițiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ treizeci de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, întârzieri care punctual pot atinge sau depăși o oră.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menținerea suprafeței de mișcare în condiții optime și sunt asigurate condițiile pentru desfășurarea în deplină siguranță a operațiunilor aeriene’, notează sursa citată.

Potrivit CNAB, informații în timp real despre situația zborurilor pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

Totodată, compania recomandă pasagerilor să își ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport. Reprezentanții companiei subliniază că, pe aeroportul Henri Coandă, din cauza condițiilor meteo, unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ treizeci de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, întârzieri care punctual pot ajunge sau depăși o oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here