Acasă Info Local NICOLAE BADEA, INTERESAT DE CHIAJNA

NICOLAE BADEA, INTERESAT DE CHIAJNA

DISTRIBUIȚI

ConcordiaFostul șef al lui Dinamo nu poate sta departe de fotbal, deși la plecarea din Ștefan cel Mare lăsa impresia că ar fi destul de dezamăgit de anii petrecuți în fenomen. Recent, Badea se învârte din nou pe lângă fotbal. Omul de afaceri a fost văzut acum câteva zile alături de Mircea Minea, primarul de la Chiajna și președintele clubului Concordia, inspectând stadionul echipei de la marginea Bucureștiului. Conform declarației unui apropiat al primarului ilfovean, șeful de la Computerland se va alătura, din vară, celor de la Chiajna, ca susținător al echipei, scrie www.oracoluldelabalcesti.ro.

Ca un amănunt, Badea va deschide într-un centru comercial de lângă comună un restaurant din lanțul fast-food a cărui franciză o deține.

Curtea de Conturi, cu tunurile pe primarul din Chiajna

            Concordia Chiajna nu trece prin cele mai fericite momente ale sale. După problemele de imagine generate de declarațiile suburbane ale primarului-președinte Mircea Minea, conform cărora antrenorul Ionuț Chirilă “și-a dat chiloții jos înainte de meciul cu Steaua”, a venit rândul organelor statului să tulbure apele în comuna de la marginea Bucureștiului.

Conform unui raport al Curții de Conturi, s-au constatat “deficiențe privind transferul de fonduri publice din bugetul local, în sumă de 5.500.000 lei (efectuat in baza contractului de subvenționare încheiat în anul 2011), către “Clubul Sportiv Concordia”, care constau în neîntocmirea de documente justificative (procese verbale de ședință) din care să reiasă ne/îndeplinirea atribuțiilor ce revin membrilor desemnați în Consiliul Director al asociației”. Probleme au fost înregistrate și la evidența contabilă, “care nu permite furnizarea de informații distincte, pe fiecare activitate sportivă în parte, imperios necesare procesului de management”. Același document a constatat efectuarea unor cheltuieli nelegale, în valoare de 81.595 lei, “prin decontarea din bugetul local a unor cheltuieli ocazionate de unele reparații de întreținere efectuate la 10 microbuze Iveco, care însă, nu fac parte din patrimoniul Unității Administrativ Teritoriale Chiajna (acestea găsindu-se în proprietatea Clubului Sportiv Concordia)”.

Ionuț Chirilă a fost înlocuit de la gruparea fotbalistică Concordia cu Marius Șumudică. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here