Acasă Politic Nicolae Ciucă : Generațiile viitoare trebuie să știe adevărul despre suferințele acestui...

Nicolae Ciucă : Generațiile viitoare trebuie să știe adevărul despre suferințele acestui popor greu încercat  

DISTRIBUIȚI

 “Pe 9 martie marcăm Ziua Deținuților Politici Anticomuniști din perioada dictaturii instalate la 6 martie 1945. Este un moment în care cinstim memoria celor care s-au opus unui regim criminal și odios și care au pus libertatea țării mai presus de libertatea lor personală.

Cunoașterea trecutului este necesară pentru a nu mai repeta aceleași greșeli și pentru a putea avea un viitor în libertate și democrație. De aceea, susțin studierea aprofundată a ororilor comunismului, a crimelor făcute de aparatul de opresiune, a suferințelor îndurate de cei care au trecut prin gulagul românesc. Generațiile viitoare trebuie să știe adevărul despre suferințele acestui popor greu încercat. Aducem astăzi un omagiu tuturor celor care au ținut vie în România flacăra democrației și dorința de libertate!” a transmis premierul Nicolae Ciucă pe Facebook.

3 COMENTARII

  1. […]  “Pe 9 martie marcăm Ziua Deținuților Politici Anticomuniști din perioada dictaturii instalate la 6 martie 1945. Este un moment în care cinstim memoria celor care s-au opus unui regim criminal și odios și care au pus libertatea țării mai presus de libertatea lor personală. Cunoașterea trecutului este necesară pentru a nu mai repeta aceleași greșeli […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here