Acasă Economie NU EXISTĂ PERSOANE BLOCATE ÎN AUTOTURISME. 7.000 DE ABONAȚI NU AU CURENT...

NU EXISTĂ PERSOANE BLOCATE ÎN AUTOTURISME. 7.000 DE ABONAȚI NU AU CURENT ELECTRIC. 4 DRUMURI JUDEȚENE ȘI 4 DRUMURI NAȚIONALE – ÎNCHISE

DISTRIBUIȚI

DRUM_INZAPEZITPrefectura anunță că situația judetului este permanent monitorizată și în cazurile urgente se poate intervene operativ.În cadrul videoconferinței din această după amiază, prefectul Speranța Cliseru a anunțat că deși sunt drumuri județene și naționale blocate sau închise, nu există persoane blocate în autoturisme. “La ora 14.00 era restricționată circulația pe drumurile județene DJ 200 Ștefănești-Dascălu, DJ 200 B Dimieni-Balotești, DJ 401A Jilava-Măgurele, DJ 401B 1 Decembrie-Dărăști și drumurile naționale DN2 de la Afumați la limita de județ, DN5 închis din zona comunei 1 Decembrie, DN4 s-a închis de la Frumușani la limita de județ. Din cauza vizibilității foarte reduse, după ora 16.00 s-a decis sș închiderea DN1”.

 Pentru deblocarea drumurilor naționale CNADNR a intervenit cu peste 500 tone sare și 200 tone nisip și utilaje specifice: 26 ATB, un Unimog, 3 tractoare, 3 buldoexcavatoare, 6 încărcătoare.

De asemenea, prefectul a precizat că Ilfovul este pregătit ca pe drumurile naționale  închise să preia  persoanele în tranzit.

La nivelul județului Ilfov, se află permanent în teren peste 250 persoane – angajati ai Poliției, Jandarmeriei și ISU –  și alte  peste 100 de persoane sunt pregătite să suplimenteze efectivele din teren.

La nivelul județului Ilfov acționează 110 angajați ISU (cu o rezervă operativă de 40 persoane), 110 angajați IPJ (cu o rezervă operativă de 40 persoane) și 35 jandarmi (cu o rezervă operativă de 120 persoane). Potrivit datelor  Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, pe teritoriul județului acționează 79 de ambulanțe pe care lucrează peste 180 persoane. De asemenea, sunt pregătite și pot interveni cinci echipaje de căutare-salvare, cu toate dotările tehnice și medicale.

În ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, la orele 17.30 erau 11 linii de medie tensiune întrerupte în 19 localități, printre care Otopeni, Vârteju-Măgurele-Bragadiru, Chitila, Chiajna, Vidra, Copăceni. Se lucra la remedierea avariilor din 290 posturi de transformare, un număr de peste 7.000 abonați neavând asigurată energia electrică. 15 echipe ENEL lucrau pentru remedierea situației și reluarea alimentării cu electricitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here