Acasă Info Local O nouă lovitură data de polițiști în Dragonul Roșu 

O nouă lovitură data de polițiști în Dragonul Roșu 

DISTRIBUIȚI

La 5 mai a.c., polițiștii de investigare a criminalității economice au efectuat activități de verificare la mai multe societăți comerciale cu sedii și puncte de lucru în complexul comercial Dragonul Roșu de pe raza localității Dobroești, pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale. Polițiștii ilfoveni au identificat, în parcarea complexului, un autotren în care se aflau 643 seturi de genți de voiaj, în valoare de 128.000 de lei, pentru care au fost prezentate documente, conform cărora, marfa urma să fie depozitată la o unitate economică de pe raza municipiului București. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au constatat că, în realitate, aceasta urma să fie descărcată într-un depozit situat în complexul comercial din Dobroești, unde societatea care urma să o comercializeze nu avea punct de lucru declarat.

Polițiștii l-au identificat pe reprezentantul legal al societății, un bărbat, de 52 de ani, pe numele căruia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune dragonu rosufiscală. De asemenea, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 20.000 de lei.

Totodată, în depozitul din complexul comercial din Dobroești, polițiștii au mai descoperit același gen de articole, în valoare de 272.000 de lei. Atât acestea, cât și cele aflate în autotren, în valoare totală de 400.000 de lei au fost indisponibilizate de polițiști.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here