Acasă Info Local O SINGURĂ AMENDĂ DATĂ DE JANDARMII ILFOVENI ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ

O SINGURĂ AMENDĂ DATĂ DE JANDARMII ILFOVENI ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ

DISTRIBUIȚI

În perioada 6 – 12 octombrie a.c., jandarmii ilfoveni au efectuat obișnuitele misiuni de menţinere a ordinii publice pentru realizarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, în zonele şi locurile predispuse comiterii de fapte antisociale, pe raza mai multor localități.

De asemenea,, în perioada menţionată, efectivele de jandarmi au executat misiuni în cooperare cu reprezentanţi R.A.T.B. pentru depistarea persoanelor care călătoresc fraudulos pe liniile de transport în comun și au articipat la asigurarea ordinii publice pe timpul desfăşurării ,,Zilelor localităţii Cornetu”, unde au fost prezente peste 2.000 de persoane. Nu în ultimul rând, jandarmii ilfoveni au asigurat măsuri de pază şi protecţie a transporturilor speciale, de bunuri şi valori ce au tranzitat judeţul Ilfov și au monitorizat deplasarea suporterilor echipelor de fotbal ale reprezentativelor României şi Ungariei atât la afluirea acestora cât și la defluirii lor, pe durata tranzitării judeţului Ilfov.

În toată această perioadă, după cum informează Biroul de Relații Publice, în urma celor 71 de misiuni de asigurarea ordinii şi liniştii publice pe raza judeţului Ilfov, a fost aplicată o singură amendă contravenţională în valoare totală de 200 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here