Acasă Info Local POLIȚIA ILFOV: 46 DE PERCHIZIȚII, UN SINGUR ARESTAT

POLIȚIA ILFOV: 46 DE PERCHIZIȚII, UN SINGUR ARESTAT

DISTRIBUIȚI

În urma celor 46 percheziţii domiciliare efectuate la 1 octombrie a.c., la domiciliile mai multor persoane şi sediile unor societăţi comerciale bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de evaziune fiscală, urmare a contestaţiei Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, Curtea de Apel Bucureşti a dispus arestarea unui cetăţean italian pe o perioadă de 30 de zile.

Reamintim că la 1 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din Ilfov au efectuat 46 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Ilfov (23), Giurgiu (5), Buzău (2), Teleorman (1) şi în municipiului Bucureşti (15), pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în evaziune fiscală, în domeniul comercializării de legume şi fructe, în mod illegal. La data respectivă, 27 de mandate de aducere emise pe numele unor persoane domiciliate pe raza judeţelor menţionate au fost puse în executare. Persoanele identificate au fost conduse la sediul I.P.J. Ilfov pentru audieri, la momentul respectiv, 6 persoane fiind reţinute pentru 24 de ore şi alte 10 cercetate în stare de libertate.

Cetăţeanul italian domiciliat în comuna Afumaţi, controla doua societăţi comerciale în localitate, iar prin intermediul său alte 15 societăţi comerciale ”tip fantomă” faceau achiziţii intracomunitare cu legume şi fructe, marfă care era distribuită reţelelelor de supermaketuri din Bucureşti şi judeţul Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here