Acasă Educatie Pachet cu rechizite școlare pentru toți elevii din Bragadiru

Pachet cu rechizite școlare pentru toți elevii din Bragadiru

DISTRIBUIȚI

În ședința publică a Consiliului Local al orașului Bragadiru, care se va desfășura în data de 29 august, la inițiativa primarului Vasile Cimpoeru va fi supus spre aprobare proiectul de hotărâre privind acordarea pentru anul școlar 2019 – 2020 a pachetului cu rechizite școlare ”Ghiozdanul meu”. Pachetul cuprinde un ghiozdan, penar, foarfecă, lipici, hârtie glasată, hârtie creponată, plastilină, bețișoare, numărătoare, acuarele, pensulă, vas de apă, bloc de desen mic, caiet de matematică, caiet dictando, caiet foaie velină/specifice (muzică, geografie, biologie), mapă de plastic A4, cutie de plastic, stilou, pix, creion cu gumă, set creioane colorate, radieră, set rezerve stilou, riglă, coperte pentru caiete, șablon de plastic – harta României. Cantitativ, produsele se vor adapta în funcție de ciclul școlar, respectiv de clasa în care este școlarizat elevul.

Cu sprijinul Consiliului Local, beneficiarii pachetului cu rechizite școlare vor fi elevii claselor 0 – VIII ai Scolii Gimnaziale nr. 1 din oraș.

”Propun și susțin acest proiect care vine în sprijinul susținerii familiei si al elevilor, înlesnind dreptul la educație”, declară primarul Cimpoeru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here