Acasă Info Local Pandele s-a răzgândit din nou: Candidează independent pentru Voluntari

Pandele s-a răzgândit din nou: Candidează independent pentru Voluntari

DISTRIBUIȚI

PandeleSoțul Gabrielei Firea a fost la început liberal, apoi pesedist, uneperist, iarăși pesedist și, acum, independent

Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, a anunţat, marţi seara, că va candida ca independent pentru un nou mandat de edil, ”pentru a pune capăt oricăror speculaţii privind legătura partinică dintre candidatura mea şi cea a soţiei mele”. El a spus că, deşi a fost tentat să renunţe, va candida pentru că vrea să ducă la bun sfârşit mai multe proiecte. ”Am în spate o carieră de 16 ani în slujba cetăţenilor din Voluntari, în care am transformat o comună ca oricare alta de la marginea Bucureştiului în cel mai mare oraş al judeţului Ilfov. Am fost tentat să mă opresc aici, cum s-ar putea spune, în plină glorie, dar am încă proiecte pe care îmi doresc să le duc la bun sfârşit, iar sprijinul masiv de care mă bucur în continuare din partea voluntărenilor îmi oferă o motivaţie suplimentară”, a spus Pandele.

PSD a anuntat marți că îl va susține pe George Robert Frunză drept candidat pentru Primăria din Voluntari.

Pandele, care a mai părăsit în trecut PSD, după ce în 2000 a fost ales primar din partea PNL, este  membru în organizația PSD Ilfov, condusă de soția sa, Gabriela Firea și de primarul orașului Pantelimon, Marian Ivan.

La 12 ianuarie 1990, Pandele s-a înscris în PNL, între 1997 și 2004 fiind vicepreședinte al organizației județene Ilfov a liberalilor. La 13 aprilie 2004 se sucește brusc și se înscrie în PSD, fiind ales vicepreședinte al Organizației Județene Ilfov, iar la 1 mai 2010 se înscrie în UNPR în cadrul căreia deține funcția de vicepreședinte. Apoi, în 2012, și-a amintit că tot mai bine e să fii primar din partea PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here