Acasă Info Local Pantelimon: ”Elevi performanți, elevi premiați”

Pantelimon: ”Elevi performanți, elevi premiați”

DISTRIBUIȚI

 

La jumătatea lunii trecute a avut loc lansarea proiectului ”Elevi performanți, elevi premiați”, taberele de vară ”Cireșarii”. Proiectul a debutat cu o tabară pentru 30 de elevi din învățământul primar care au obținut rezultate foarte bune la concursurile școlare incluse în calendarul MEN în anul școlar 2017 – 2018.

Tabara s-a desfășurat la Păltiniș, județul Sibiu. Într-un loc minunat, ”piticii” au petrecut șapte zile de aventură și voie bună. A fost o tabără cu multe activități: plimbare cu telescaunul, sania de vară, drumeții, excursie la grădina zoologică din Sibiu, tir cu arcul, foc de tabară, seara talentelor. Pentru cei mai mulți dintre copii a fost prima tabară sau prima ieșire departe de părinți. S-au simtit minunat și au participat încântați la toate activitățile propuse.

Proiectul ”Elevi performanți, elevi premiați” are ca obiectiv motivarea elevilor cu rezultate foarte bune la învățătură, olimpiade și concursuri școlare.

A doua parte a proiectului se va desfășura în luna august. Atunci, alți 80 de elevi cu rezultate foarte bune vor merge în tabără la Fundata unde vor parcurge un program atractiv cu activități frumoase, excursii și drumeții. Taberele pentru elevi sunt gratuite.

Reprezentanții școlii mulțumesc Consiliului Local Pantelimon și primarului orașului, Marian Ivan, pentru proiectele frumoase pe care le derulează atât pentru elevii cu rezultate foarte bune la învățătură, cât și pentru elevii cu nevoi remediale. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here