Acasă Info Local Pantelimon/Lucrările continuă

Pantelimon/Lucrările continuă

DISTRIBUIȚI

În orașul Pantelimon lucrările continuă. La noua grădiniță cu grupe de creșă de pe strada George Călinescu, de exemplu, se lucrează la cele patru tronsoane: La Tronsonul 4: s-a finalizat integral structura de rezistență pentru nivelul parter, la Tronsonul 3 se lucrează la planșeul peste nivelul parter, urmând să se toarne placa peste acest nivel, la Tronsonul 2 structura de rezistență este realizată la stâlpii de la nivelul parter, urmând să se facă turnări la stâlpii aferenți acestui tronson, iar la Tronsonul 1 s-a turnat pardoseala de la cota 0,00.

Un alt proiect în desfășurare în oraș este cel de introducere a rețelelor edilitare pe străzile Aleea Satu Mare, Bistrița Năsăud, Batalionului, Intrarea Fagurilor, Cătinei, Icoanei, Viișoara, Zăganului, Corbului, Vulturului, Cocorului, Acvilei, Șoimului și Condorului.

Astfel, au fost finalizate lucrările de introducere a rețelelor de alimentare apă pe străzile intrarea Fagurilor, Aleea Satu Mare, Batalionului, Bistrița Năsăud, Cătinei și Drumul Gării-Dunării și au fost finalizate lucrările de introducere a rețelelor de canalizare menajeră pe străzile intrarea Fagurilor, Aleea Satu Mare, Batalionului, Bistrița Năsăud, Cătinei și Drumul Gării-Dunării.

De asemenea, s-a introdus rețeaua de canalizare pluvială pe străzile Drumul Gării-Dunării, Batalionului, Bistrița Năsăud și Aleea Satu Mare.

”Continuăm lucrările în orașul nostru, proiectele sunt în derulare și ne cerem scuze pentru eventualele disconforturi create în timpul lucrărilor de modernizare”, declară primarul orașului Pantelimon, Marian Ivan. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + seventeen =