Acasă Educatie Pantelimon: Patrick Cecate, un puști care îmbină cu succes cartea cu sportul

Pantelimon: Patrick Cecate, un puști care îmbină cu succes cartea cu sportul

DISTRIBUIȚI

După ce recent am scris de Roberta Furnică – un nume care face cinste Școlii Gimnaziale nr 1 Pantelimon, prin rezultatele maxime obținute la faza națională a mai multor concursuri – și am aplaudat activitatea școlară a lui Luca Mandache, un învățăcel atent îndrumat de învățătoarea Roxana Vasile, pentru performanță și disciplină, scriem astăzi despre Patrick Cecate. Este un puști care își folosește mintea strălucită atât la matematică, cât și în cadrul luptelor greco-române.

Ghidat prin tainele învățăturii de doamna Daniela Mihalache, Patrick a obținut premiul întâi la concursurile naționale ”Comper Matematică” și “Fii inteligent…la matematică”.

Numeroase merite are și în lumea luptelor greco-romane, unde a fost introdus de antrenorii Gheorghe Florea și Laurențiu Florea. Patrick a obținut locul I de patru ori anul acesta, în 2018 câștigând tot locul întâi la Campionatul Național, categoria 25 kg și locul III la categoria 26 kg. În 2016, el a ocupat locul II la categoria 26 kg. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here