Acasă Anunturi Pantelimon, proiect finalizat

Pantelimon, proiect finalizat

DISTRIBUIȚI

PANTELIMON, 22.03.2023

 

Finalizarea proiectului ”Dotarea unităților de învățământ preuniversitar de stat ce aparțin de Orașul Pantelimon, județul Ilfov, cu echipamente de protecție medicală de tip măști de protecție medicală, dezinfectanți, precum și alte echipamente de acest tip, necesare pentru a preveni răspândirea coronavirusului SARS-Cov-2 

 

UAT Pantelimon anunţă finalizarea proiectului „Dotarea unităților de învățământ preuniversitar de stat ce aparțin de Orașul Pantelimon, județul Ilfov, cu echipamente de protecție medicală de tip măști de protecție medicală, dezinfectanți, precum și alte echipamente de acest tip, necesare pentru a preveni răspândirea coronavirusului SARS-Cov-2”, cod SMIS 149232.

Proiectul a fost implementat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordate prin Programul Operațional Infrastructura Mare, Componenta 1: REACT-EU-Consolidarea capacității unităților de învățământ de stat în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-COV-2,  Axa prioritară: Protejarea sănătății populației în contextul crizei sanitare cauzate de Covid-19, creșterea eficienței energetice și utilizarea surselor regenerabile de energie, cu finanțare REACT-EU, Operațiunea: sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale.

Obiectiv general: Sprijinirea sistemului public de educație preuniversitară, în unitățile de învățământ preuniversitar aparținând UAT Pantelimon (Oraș Pantelimon) pentru asigurarea unei capacități adecvate de îngrijire în scopul prevenirii cazurilor de infecție cu virusul SARS-CoV-2, prin diminuarea riscului de propagare a infecției cu SARS – COV – 2.

Asigurarea accesului la educație continuă în condiții de siguranță și îmbunătățirea calității actului educativ care în timp va duce la scăderea răspândirii infectării cu SARS-Cov 2, dar și a abandonului școlar.

Asigurarea dotărilor unităților de învățământ preuniversitar de stat, Școala Gimnazială nr.1 și Grădinița nr. 1, cu echipamente de protecție medicală/dispozitive medicale și/sau destinate asigurării condițiilor sanitare minime de prevenire și diminuare a infecției cu SARS-CoV-2, este posibilă prin intermediul finanțării POIM, neexistând în bugetul local fonduri disponibile pentru o astfel de achiziție în contextual actual.

Rezultatele proiectului:

Au fost achiziționate:

– Mască de protecție de unică folosință cu trei straturi de protecție pentru adulți: 29.880 buc

– Mască de protecție de unică folosință cu trei straturi de protecție pentru copii: 431.100 buc

– Mănuși de protecție (100 buc. / cutie) : 142 buc.

– Dezinfectant gel pe bază de clor pentru băi ( recipient 5 l / buc ) : 112 buc.

– Clor pentru suprafețe ( recipient 5 l / buc.) : 40 buc.

– Porți scanare acces: 8 buc.

– Panouri separatoare de protectie din plexiglass:  1600 buc.

Valoarea totală a proiectului este de 1.099.745,17  lei, valoare eligibilă nerambursabilă din FEDR REACT-EU.

Pentru detalii suplimentare, vă puteţi adresa Primăriei Oraşului Pantelimon, Str. Sfantul Gheorghe, Nr. 32, Oraşul Pantelimon, jud. Ilfov, persoană de contact: Andreea-Raisa Țarina -Responsabil proiect, Tel: 021.301.70.98, Fax: 021.350.24.42, E-mail: investitii@primariapantelimon.ro.

3 COMENTARII

  1. […] PANTELIMON, 22.03.2023   Finalizarea proiectului ”Dotarea unităților de învățământ preuniversitar de stat ce aparțin de Orașul Pantelimon, județul Ilfov, cu echipamente de protecție medicală de tip măști de protecție medicală, dezinfectanți, precum și alte echipamente de acest tip, necesare pentru a preveni răspândirea coronavirusului SARS-Cov-2”    UAT Pantelimon anunţă finalizarea proiectului „Dotarea unităților de învățământ […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here